JuJu Hry Čeřeniště 24.4.2010

24.04.2010 19:33

 

 

Vyrazili jsme do kopečků na závody zručnosti s našimi nejmenšími - koňmi i dětmi. Závody se konaly téměř na „samotě u lesa“ na vršcích nad Ústím n./Labem. Atmosféra byla uvolněná,  počasí na jedničku, koně i jezdci na jedničku s hvězdičkou. Obsazení – Čiroušek /v modrém/ a na něm Karolínka Foltová, Anetka Martincová, Dominika Schullerová a Lucka Skurská (vždy po jedné :-) 

Na Otíkovi /ten s tím dlouhým jménem, jak ho tituloval pořadatel/ pak jeho stálá obdivovatelka Petruška Martinová /sladěni do béžova/ , Oskar Clark a Andrejka Hánová a .......

Koně i jmenovaní jezdci si zaslouží velkou pochvalu, chovali se jako profíci. Čiro pak v konkurenci 41-ti, převážně velkých koní /tuším, že tam byl druhý nejmenší zúčastněný/, vybojoval na zádech s Luckou S. zasloužené vítězství, když jako blesk prosvištěl celým závodem a vítězně docválal do cíle, přičemž ani jemu ani Lucce nechyběla lehkost a elegance. Jeho jméno se pak objevilo i na třetí příčce na hřbětě s Domčou S. a s vodičkou Luckou S. V malém tělíčku, jak vidno, velké srdíčko závodníka dřímá. Otík ohromil šarmem a vzorným chováním. Výprava tedy více než úspěšná, všem  velký dík a ocenění za výkony, nasazení a splavný průběh celé akce.

Tak holky, ať nám ty koně jdou i nadále v té letošní sezoně ……

Přehršel fotek na : https://stajulucinky.rajce.idnes.cz/Cereniste_24.4.2010/